Kalkulatør/innkjøper - Trym Bygg

Vi utvider teamet med en dyktig kalkulatør/innkjøper

Trym Bygg setter kvalitet og leveransepresisjon høyt. I tett samarbeid med byggherrer og underleverandører investerer vi vår kompetanse, erfaring og motivasjon i å levere i henhold til alle involvertes forventninger.

Vi er et konsern i vekst og søker deg som vil være med på reisen. Som vår nye kalkulatør og innkjøper skal du bidra til å vinne anbud via gode prosesser med vekt på å sikre Tryms krav til kvalitet og inntjening. Du inngår i et team på fire dyktige medarbeidere innenfor dette fagfeltet, og skal bidra til at avdelingen utvikler seg videre. Vi har gode betingelser.

Din hverdag vil bestå av

  • kalkulasjon og tilbudsskriving, med hovedvekt på totalentrepriser
  • godt samspill med byggherren i en tidlig fase ved utvikling av prosjektet
  • tett dialog med underleverandørene i arbeidet med å sammenstille tilbud til våre oppdragsgivere
  • aktiv konseptutvikling med en suksessiv kalkulering
  • overføring av kalkulasjon og prosjektkompetanse til prosjektleder
  • innkjøpsstøtte til prosjektene som er i drift
  • å bidra med etterkalkyler av utførte prosjekter

Du må ha teknisk utdannelse og relevant erfaring fra byggebransjen. Ingeniør/sivilingeniør innen byggfag er ønskelig, men lang erfaringskompetanse kan vurderes opp mot manglende høyere utdanning. Du bør ha erfaring med innkjøp samt bruk av BIM til mengdeuttak. Solid bransjekunnskap og god kjennskap til kontraktsstandarder mot byggherre og mot underentreprenører gjør jobben din enklere.

Du må ha gode datakunnskaper og kunne kommunisere godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Du har gode kommunikasjonsferdigheter, du er reflektert og sosial og  samarbeider godt med andre. I tillegg er du strukturert, nøyaktig og liker å ha kontroll.

For å søke stillingen, trykk her.