Er vår nyopprettede stilling som ansvarlig for ettermarkedet noe for deg?

Trym Bolig vokser, bygger byen og har svært mange prosjekter på gang. I den forbindelse ønsker vi å få deg med på laget. Du som trigges av kvalitet, service, er praktisk anlagt og glad i å snakke med folk bør ta kontakt!

Du skal ha ansvar for ettermarkedet som i hovedsak vil omhandle oppfølging og kontakt med våre kunder etter at prosjektene er ferdigstilte. Dette kan være saker knyttet til reklamasjoner, service eller andre justeringer som er vesentlig for at vår kunde skal være 100% fornøyd. Din rolle blir viktig da du blir vårt ansikt utad når kunden flytter inn i ny leilighet.

Du disponerer en servicebil og er ute på ulike prosjekter store deler av dagen. Dine arbeidsoppgaver er i hovedsak knyttet til små justeringer som ikke er reklamasjonsberettiget fra entreprenørens side. Du bistår prosjektlederen ved overtakelsen av prosjektet samt totalentreprenøren ved ettårsbefaringene. Ved større utbedringsarbeider på et prosjekt holder du kontroll på prosessen fra A til Å.

Vi har systemer hvor alle henvendelser registreres, dette blir et godt verktøy for deg med tanke på organisering av din hverdag.

For at du skal kunne løse denne jobben på en faglig god måte ser vi gjerne at du har fagbrev som tømrer. Det viktigste er imidlertid at du har god kjennskap til norsk byggeskikk og toleransekravene etter norsk standard. Du må ha minimum 5 års erfaring fra byggebransjen og ha god økonomiforståelse. Du må ha førerkort.

Som person trives du med kundekontakt, og vet at god kundeservice er viktig for å bygge gode kunderelasjoner og videre samarbeid. Du er strukturert og løsningsfokusert og ser på samarbeid som svært viktig. Din kommunikasjonsstil er trygg og åpen. Du må kommuniserer godt på norsk, både skriftlig og muntlig.

Denne jobben er en mulighet for deg som ønsker en stilling med både administrative og praktiske oppgaver. Dette er en nyopprettet stilling hvor du får muligheten til å påvirke din egen arbeidshverdag. Du vil jobbe i et sosialt og tverrfaglig miljø og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en spennende arbeidshverdag.