Er du vår nye kalkulatør?

Næringsbygg AS er en del av eiendoms- og entreprenørkonsernet Trym. Som ansatt hos oss blir du en viktig del av et spesialisert og dedikert team med fokus på næringsbygg, samtidig som du nyter fordelene av å tilhøre et stort arbeidsmiljø i et konsern i sterk utvikling. Næringsbygg utfører små og store oppdrag innen næringsbygg-segmentet for private og offentlige byggherrer. Vi er spesielt sterke på bygg i stål- og sandwichkonstruksjoner. Som del av Trym-konsernet er vi rigget for å håndtere alt fra komplekse totalentrepriser til rehabilitering og påbygg.

Næringsbygg AS har en voksende oppdragsmengde og mange spennende byggeprosjekter. Nå ser vi etter en kalkulatør som blir en del av vårt sterke fag- og arbeidsmiljø.

Som kalkulatør vil du få et godt samspill med byggherren i en tidlig fase ved utvikling av prosjekt. Du får også tett dialog med underleverandører i arbeidet med å sammenstille tilbud til våre oppdragsgivere. Du vil kalkulere og skrive tilbud med hovedvekt på totalentrepriser, bidra med etterkalkyler av utførte prosjekter, samt overføring av kalkulasjon og prosjektkompetanse til prosjektleder. I tillegg vil du aktivt utvikle konsepter med en suksessiv kalkulering, og være innkjøpsstøtte til prosjektene som er i drift.

Vi ser etter deg som:

  • Er utdannet ingeniør eller har teknisk utdannelse
  • Lang erfaringskompetanse kan veies opp for manglende høyere utdanning
  • Har solid bransjekunnskap og god kjennskap til kontraktsstandarder mot byggherre og underentreprenører
  • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Er motivert og beslutningsdyktig
  • Bidrar til et godt arbeidsmiljø med godt humør

Hvorfor skal du jobbe i Næringsbygg?

I Næringsbygg blir du en del av et solid selskap med en forutsigbar ordrebok, høy fagkunnskap og et arbeidsmiljø som kjennetegnes av ansatte som trives. Vi er stolte av jobben vi gjør og arbeidshverdagen vår preges av et godt samarbeid og samhold. Vi har sterkt fokus på HMS og kvalitet på utført arbeid. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger og nye, moderne kontorlokaler.