For å trives i en jobb, tror vi det er viktig med forutsigbarhet – uten at det går på bekostning av spenning i hverdagen. Nettopp derfor har vi satset på å kun ha trønderske prosjekter, og dem har vi MANGE av. Vi har en stadig voksende ordrereserve, og for å få unna de mange spennende prosjektene, trenger vi de beste hodene. For så enkelt er det; våre ansatte er Tryms viktigste ressurs og konkurransefortrinn. Vi bruker å si at «for oss er det viktig at alt vi gjør, gjøres ordentlig – alltid», noe som selvsagt også innebærer at vi er opptatt av dine karrieremuligheter, bærekraftsaspektet og vårt felles arbeidsmiljø. I tillegg skjønner vi at du er avhengig av en god jobb-fritid-balanse for at det skal gå rundt. Vil du være med å bygge byen vår?

Trym Anlegg utfører et bredt spekter av anleggstjenester for private og offentlige byggherrer. De fleste prosjektene utføres som totalentrepriser, og Bane NOR, samt øvrige Trym-selskaper er blant våre største kunder. Trym Anlegg har i dag ca. 100 ansatte, fordelt på funksjonærer og produksjonsansatte innen vei- og anleggsfaget og maskinførerfaget.

Trym Anlegg er i sterk vekst, derfor trenger vi flere dyktige mennesker som vil bli en del av laget vårt. Nå søker vi grunnarbeidere, anleggsrørleggere og anleggsgartnere som vil jobbe med spennende anleggsprosjekter og bli med på reisen videre i selskapet.

Ønskelige kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • Fagbrev innen vei- og anleggsfaget / anleggsgartner
  • Relevant erfaring, der lang erfaring kan kompensere for fagbrev
  • Fordel med ADK-sertifikat
  • Bidrar til et godt arbeidsmiljø og jobber godt i team
  • Tar HMS på alvor
  • Løsningsorientert og selvgående
  • Serviceinnstilt og effektiv
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig

Hvorfor skal du jobbe i Trym Anlegg?
I Trym Anlegg blir du en del av et solid selskap med forutsigbar ordrebok, høy fagkunnskap og et arbeidsmiljø som kjennetegnes av ansatte som trives og er stolte av jobben de gjør. Arbeidshverdagen preges av godt samarbeid og samhold, samt sterkt fokus på HMS og kvalitet på utført arbeid. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.