Fortsatt mulig å sikre seg en toppleilighet på Øya

Ønsker du å bo sentralt, men romslig? I Magnus Den Godes gate har du muligheten til å bo i toppleiligheter vi beskriver som «eneboliger midt i byen, alene på toppen».

Fordelt på fem fargerike bygg, bestående av 2- til 5-roms leiligheter, har Trym Bolig bygd totalt 69 leiligheter. Av disse er tre toppleiligheter i størrelsen 122,5 til 143,6 kvm fortsatt ledige.

Felles for alle leilighetene, er at de har to balkonger – en nordvest-vendt og en sørvendt, noe som sikrer deg som beboer sol gjennom hele dagen. I tillegg er det flere felles uteområder og terrasser. De innflytningsklare leilighetene har to bad hver, peis, parkeringsplass med heis direkte opp til leiligheten, og oppgradert parkett – og gjennomgående god kvalitet. Om kjøper ønsker tilpasninger, kan vi bistå med dette.

Lite støy på toppen av byen

Området leilighetene ligger i er svært sentralt, like ved Finalebanen og St. Olavs hospital. Som beboer her, er du i umiddelbar nærhet til utdanningsinstitusjoner som NTNU og BI, så vel som Lerkendal stadion og Prinsen kino. Det er få såkalte hvite områder på kommunens støykart, men dette er ett av dem. Og det midt i byen!

Nærmeste nabo er Marinevold med sine lave, vernede hus. Byggenes farger er valgt i samråd med byantikvaren, på bakgrunn av fargene i dette området, som på folkemunne kalles «Skitbyen».