Høy produktivitet i krevende tider

Det er full fart og god fremdrift i alle våre byggeprosjekter denne våren. Det er ikke til å stikke under en stol at koronasituasjonen byr på nye utfordringer også for Trym, men takket være tilpasningsdyktige, løsningsorienterte og kompetente ansatte har vi så langt klart vi å opprettholde tilnærmet normal drift.

Alle våre pågående prosjekter har produsert bra i hele vår, men aller mest visuell er kanskje fremdriften på Sveberg hvor vi bygger nytt anlegg for Stadssalg. Tro det eller ei, men for fem arbeidsuker siden så bygget øverst i artkkelen ut som dette. Veldig bra innstas fra hele gjengen i Trym-selskapet Næringsbygg!!!

Jeg vil rette en stor takk til alle ansatte i Trym, som viser en utrolig moral og arbeidsinnsats i en krevende tid!

Karl Johan Kopreitan, konsernsjef i Trym.

I en krevende tid for hele nasjonen er det viktig at virksomheter som ikke er tvunget til å stenge ned klarer å opprettholde verdiskaping og sikre bærekraftige arbeidsplasser. I Trym sørger motiverte ansatte for å finne nye og smarte måter å løse arbeidsoppgavene på, hvor de opprettholder produktiviteten samtidig som de unngår å utsette seg selv og andre for smittefare.

Erlend Drilsvik
HR- og kommunikasjonssjef
+47 92 23 68 13