Gunstig finansiering gjennom Husbanken

Visste du at bærekraftige boligprosjekter kan gi deg gunstig finansiering gjennom Husbanken?

For Trym er det viktig å bygge for fremtiden, og derfor har vi bestemt at alle våre prosjekter skal tilfredsstille den strenge bærekraftstandarden Breeam Very Good. For kjøperne av leilighetene i disse prosjektene kan dette bety mer enn at man bor bærekraftig – det kan også gi tilgang på svært rimelig finansiering gjennom Husbanken.

Den statlige finansieringsinstitusjonen Husbanken tilbyr inntil 85 prosent finansiering av grønne boliger, til en rente som er lavere enn tradisjonelle banker kan tilby. Husbanken har foreløpig godkjent utvalgte leiligheter for Husbank-finansiering i to av prosjektene vi har under bygging, og flere prosjekter kommer til etter hvert. Les om prosjektene som er godkjent for Husbank-finansieringher:

Ranheim Vestre

Liljendal

Spør gjerne meglerne hos vår samarbeidspartner EiendomsMegler 1 om dine muligheter for boliglån hos Husbanken. Du kan også lese mer om tilbudet på hjemmesiden til Husbanken, hvor du blant annet finner en praktisk lånekalkulator. Du kan også kontakte markedsansvarlig i Trym, som du finner kontaktinformasjonen til nederst på siden.

Hanne Hegstad Åldstedt
Markedsansvarlig
+47 40 48 89 81