Hverdagen som prosjekteringsleder i Trym

Marthe Brækstad jobber som prosjekteringsleder Bygg, noe hun har gjort i tre år. Marthe er utdannet byggingeniør, og forteller at hun trives veldig godt i Trym-konsernet.

– Spesielt spennende er det jo nå, med sammenslåing og samlokalisering. Det blir på mange måter som en ny start.

Marthes rolle er å koordinere prosjekteringsgruppen, og å få til et godt samarbeid med rådgiverne. Hun legger ikke bare planer for de som skal utføre jobben, men har også ansvar for å få gruppen til å fungere sammen.

Foto: Ole Ekker

– Det er spennende, for hvert prosjekt har sin unike sammensetting av folk, forklarer hun.

Fleksibel arbeidsplass med mulighet til å påvirke

Prosjekteringslederen forteller om en arbeidsplass med stort spenn i mennesker, som alle er med på å utgjøre en positiv gjeng.

– Dette er dyktige folk i et relativt ungt miljø. Trym er flinke til å ansette unge, nyutdannede folk, noe som er positivt. Vi er flinke til å bruke hverandre, sier Marthe.

For henne er det viktig med et godt miljø og samhold, hvor kolleger kan møtes på flere arenaer. Hun setter også stor pris på frihet og fleksibilitet, noe hun mener det er mye av i Trym.

– Her får du være med på å påvirke retningen selskapet tar. Vi har en flat struktur og gode ordninger om du ønsker å videreutvikle deg, sier Marthe, som anslår at hun bruker nesten like mye av tiden sin ute på byggeplassen, som på kontoret på Vegamot.