Vi inviterer til gratis klatring i Norges største klatresenter 5. juledag

Klar, ferdig, klatre!

Trym feirer salgsstart for vårt nyeste boligprosjekt, Gildheim, vegg i vegg med Grip Klatring på Leangen. Kom og heng med oss 5. juledag, og gjør romjulen litt ekstra spennende med en actionfylt dag på klatresenteret!

Spennende, utfordrende og artig for alle!
Klatring og buldring som trim, trening og spenning vokser raskt i popularitet. På Grip Klatring på Leangen har de aktivitetstilbud for barn, erfarne klatrere og nybegynnere i alle aldre. På Tryms klatredag 5. juledag stiller Grip med instruktører som veileder deg.

Gratis inngang og lån av utstyr
Trym spanderer inngangsbilletten og leie av sko og klatreseler for alle som møter opp. Ta med deg venner eller familie og møt opp 5. juledag (29. desember) i tidsrommet 10-14.

  • Hvor: Grip Klatring Leangen, Travbanevegen 7 (Trondheim).
  • Når: 29. desember, fra kl. 10 til 14.
  • Transport: Ved stort oppmøte kan det bli utfordrende med parkering ved senteret. Velg gjerne kollektiv transport, eller finn parkering i nærområdet.

Planer om ny bolig?
Går du med en drøm eller plan om å kjøpe ny bolig, forteller vi deg gjerne om vårt nye og spennende prosjekt på Gildheim . Ønsker du å vite mer om andre prosjekter vi har, er det bare å ta turen innom vår stand før eller etter klatreturen.

Sjekk gjerne ut vårt nyeste boligprosjekt; Gildheim.

Vi håper vi ser deg på Gildheim. Vel møtt!!!