På boligjakt – men har for lite egenkapital?

Maks100 er et samarbeid mellom Trym og SpareBank 1 SMN som gir boligkjøpere muligheten for inntil 100% finansiering av ny bolig.

Å kjøpe egen bolig er en stor milepæl, og ikke minst en stor økonomisk beslutning. For mange kan det oppleves som vanskelig å oppnå boligdrømmen på grunn av bankenes krav til egenkapital, men med Maks100 finnes det heldigvis muligheter. Med SpareBank 1 SMN kan du få hjelp med å få et boliglån hvor det er mulighet for å låne hele kjøpesummen.

Finn ut om Maks100 kan hjelpe deg med å oppnå boligdrømmen ved å klikke på knappen under. Fyll ut SpareBank 1 SMN sitt lånesøknadskjema, og skriv «Trym» i kommentarfeltet. Etter maks 24 timer hører du fra en hyggelig finansrådgiver i banken.

Hvis du ikke får en tilbakemelding fra SpareBank 1 SMN innen 24 timer, kan du gjerne ta kontakt med finansrådgiver Yasemin Unal på telefon 406 29 693 eller e-post yasemin.unal@smn.no.

Visste du at…
Ved kjøp av bolig i nybygg betaler du ingenting før du overtar boligen. Mens du venter på innflytting har du derfor mulighet til å fortsette å spare til egenkapital. SpareBank 1 SMN hjelper deg med å sette opp en spareplan som er tilpasset din situasjon og lommebok.

Trym tilbyr flotte leiligheter med attraktiv beliggenhet flere steder i Trondheim. Sjekk ut hvilke prosjekter som er tilgjengelige med Maks100.

Se også: Amalie og Philipp fikk boligdrømmen oppfylt, helt uten egenkapital.

Priseksempel: Nom. rente 5,44 %. Eff. rente 5,66 %. 2 mill o/25 år. Kostnad kr 1.682.046. Totalt kr 3.682.046.
Priseksemplet gjelder grønt førstehjemslån.