Rekordstor prosjektportefølje

Aldri før har Trym Bolig hatt mer på blokka enn nå. Vi opplever en bølge av prosjekter, og bygger både bredt og variert. Den geografiske spredningen er god, med boliger fra Ranheim i nord til Heimdal i sør. I tillegg skjer det ting både på Byåsen, Leangen, i sentrum og på Elgeseter, for å nevne noe – en spredning som er unik for Trym.

Blant de mest spennende prosjektene vi jobber med nå, er de 22 rekkehusene vi bygger på Ranheim Vestre. De resterende boligene våre er leiligheter, fra små enheter for førstegangsetablerte til store toppleiligheter og sentrumsnære familieboliger. Hos oss finner du noe for alle!

Vesentlig større markedsandel

Da Trym Bolig i 2014 kjøpte opp Maja Eiendom Holding, lå det en god tomtebank der. I etterkant har vi videreforedlet og klargjort den. I tillegg har vi vært flinke til å skaffe til veie nytt land. Dette er i samsvar med den ønskede politikken i Trondheim, og gjenspeiler også det markedet ønsker.

Med den tomteporteføljen vi har i dag, ligger det i kortene at vi planlegger å ta en vesentlig større markedsandel. Porteføljen er klar, og det er nå det skal skje! For å lykkes med den ambisjonen, trenger vi både dyktige ansatte og gode samarbeidspartnere.

Terje Steen
Daglig leder, Trym Eiendom AS
+47 93 22 55 99