Skreddersøm av næringsarealer

Trym Eiendom tilbyr attraktive næringsarealer for mange ulike formål i og rundt Trondheim. I tillegg er vi en proaktiv og kundeorientert utbygger av næringseiendom, som gjerne går i partnerskap med aktører som ønsker at vi skal tilgjengeliggjøre næringsarealer som er spesialtilpasset for deres virksomhet.

Vi bistår med aktivt søk etter arealer som tilfredsstiller våre samarbeidspartneres behov for arealer, og gjennomfører nødvendige leietakertilpasninger. For aktører som er på jakt etter noe helt spesielt er vi gjerne behjelpelige med å finne en egnet tomt, utvikle og regulere et prosjekt, samt å få reist et ferdig bygg etter samarbeidspartnerens kravspesifikasjon.

På Gildheim har Trym Eiendom utviklet og realisert Norges største klatresenter i partnerskap med Grip Klatring AS. Her er Arve Stavø (styreleder i Grip) og Thor-Håvard Brekke (Leder Næringseiendom i Trym Eiendom) avbildet i forbindelse med åpningen av klatresenteret.

Er din virksomhet på utkikk etter næringsarealer? Om vi ikke har det du ser etter «på lager», så tar vi veldig gjerne en uforpliktende prat om mulighetene for å skreddersy arealer for dere.

Ta kontakt med vår kontaktperson nederst på siden.

Thor-Håvard Brekke
Leder næringseiendom
+47 47 45 66 57