Vi forsterker laget

Eiendoms- og entreprenørkonsernet Trym står foran en betydelig vekst i årene som kommer. Det skjer mye spennende på kort tid, noe som gjør at vi ser behov for å forsterke laget.

Allerede i år har vi oppstart på flere leilighetsprosjekter. Trym Bygg står for selve oppføringen, og Trym Anlegg skal inn på infrastruktur. Dette betyr at hele organisasjonen må tilpasse seg den økende oppdragsmengden – vi må få opp takten, skal vi være rigget for fremtiden. Er du den vi leter etter?

Temposkifte

Vi ønsker oss dyktige, motiverte folk, fortrinnsvis ingeniører og byggingeniører. Trym er et konsern med ambisjoner og vekstplaner, og blir du ansatt her, får du gode muligheter til å påvirke og ta ansvar. Vi har en flat struktur, hvor det er kort vei fra idé til beslutning. Hos oss får du jobbe tett på byggherre, og du blir kollega med 170 flinke mennesker med hver sin spisskompetanse. Arbeidssted er i nyoppussede lokaler på Vegamot. Vi er en ansvarlig utbygger, og har egen byutvikler i staben.

I første omgang ser vi etter:

  • Prosjekteringsledere
  • Prosjektledere
  • Anleggsledere
  • Prosjektingeniører

Ser du etter nye utfordringer? Ta kontakt med HR-leder Elisabeth Kvello Håbrekke for mer informasjon. Vi har et stort behov for kompetanse og erfaring, og aktuelle søkere vil bli vurdert fortløpende.