Populære rekkehus på Ranheim Vestre

Da første salgstrinn av Trym-prosjektet Ranheim Vestre ble lagt ut for salg, ble 7 av 16 rekkehus solgt på rekordtid. Nå legges andre salgstrinn straks ut for salg, noe som betyr at enda flere får muligheten til å sikre seg et rekkehus i området vi omtaler som «kremen av kremen» på Ranheim.

Felles for alle rekkehusene – som ligger øverst i lia, med gode solforhold og utsikt – er fokuset på uteområder. Samtlige rekkehus har minst to uteplasser, noen får også tre. Selve området er rolig, med et nedlagt gårdsanlegg som nærmeste nabo. Det planlegges et bydelssenter i nærheten, og flytter du hit, er du i umiddelbar nærhet til både Ladestien, småbåthavna på Grilstad og skiløypene i Reppesåsen. Det er også mulig med en impulsiv topptur til Solemsvåttan, om det skulle friste. Metrobussen går like ved, med avgang hvert femte minutt.

Kostnadsfrie tilvalg

Noe som gjør Ranheim Vestre spesielt, er muligheten for tilvalg. Her har vi lagt opp et løp i samarbeid med entreprenør, som muliggjør kostnadsfrie tilvalg for kjøper. Kjøper har blant annet mulighet til å velge farge på trapp, og har hele 19 farger å velge blant når det kommer til kjøkkeninnredning. Rekkene skiller seg også fra hverandre ved at de har forskjellig farge på inngangsdørene.

Det blir parkering under bakken, med full dekning, slik at området oppleves som bilfritt.

Vi har også inngått en avtale med Ohmia Charging, som gjør at vi får på plass ladeinfrastruktur for el-bil. Det betyr at beboere kan kjøpe et abonnement, hvor de kun betaler for det de faktisk bruker.

Totalt planlegges det 4–5 byggetrinn, hvor de resterende boligene er leiligheter. Disse kommer på markedet i løpet av andre halvdel av 2020.

Emma Harborg
Prosjektsjef
+47 93 82 51 65