Dybdahlsgården

Attraktive næringslokaler på Lerkendal
Se prospektet

Fakta

Dybdahls veg 3-5 - 7051 Trondheim

8600 kvm
Handel/Kontor/Servering

Byggherre

Trym Næring AS og I.K. Lykke Eiendom AS (Dybdahls veg 3-5 AS)

Entreprenør

Trym Bygg og Anlegg AS

Byggeperiode

Janauar 2020 - Juni 2021

Miljøkrav

BREEAM Excellent, Energiklasse A og TEK17. Mål om 90% sorteringsgrad men ikke et absoluttkrav.

I Dybdahls veg, på halvøya mellom Dybdahls veg og Torbjørn Bratts veg, kommer Trym Nærings nye signaturbygg, Dybdahlsgården. Det fem etasjer høye kontorbygget, som blir på omtrent 8 600 kvm, skal stå ferdig medio 2021, og allerede 2. januar startet rivningsarbeidet på de eksisterende byggene.

Sokkelen blir kombinert parkering og servering, i 1. etasje kommer det en 1 000 kvm stor Bunnpris, og i de resterende etasjene blir det kontorvirksomhet. Bygget ligger i umiddelbar nærhet til NTNU Gløshaugen, og Metrobussen stopper like utenfor.

Dybdahlsgården blir Tryms første BREEAM-sertifiserte næringsbygg, nærmere bestemt BREEAM Excellent. Dette legger føringer for det byggtekniske samt hvordan bygget skal se ut. Det setter også krav til entreprenør under bygging, samt opplæring av brukere i bygget når det står ferdig.

Dybdahlsgården er resultatet av et flerårig samarbeid med IK Lykke Eiendom, som eier 50 prosent av bygget. Vi er i dialog med flere spennende leietakere, både når det gjelder kontor og servering, og er sikre på at signaturbygget vil bidra til et løft for hele Lerkendal-området.

Oppdaterte bilder fra byggeplass:

Live bilder fra byggeplass

Illustrasjonsfilm:

Kontakt oss
Thor-Håvard Brekke
Daglig leder, Trym Næring AS
+47 47 45 66 57