Næringslokaler i Dybdahlsgården

Ledige næringslokaler til leie på Lerkendal
Se prospektet

Fakta

Dybdahls veg 3-5 - 7051 Trondheim

8600 kvm
Handel/Kontor/Servering

Byggherre

Trym Næring AS (Dybdahls veg 3-5 AS)

Entreprenør

Trym Bygg og Anlegg AS

Byggeperiode

Janauar 2020 - Juni 2021

Miljøkrav

BREEAM Excellent, Energiklasse A og TEK17. Mål om 90% sorteringsgrad men ikke et absoluttkrav.

I Dybdahls veg, på halvøya mellom Dybdahls veg og Torbjørn Bratts veg, kommer Trym Nærings nye signaturbygg, Dybdahlsgården. Det fem etasjer høye kontorbygget, som blir på omtrent 8 600 kvm, skal stå ferdig medio 2021, og allerede 2. januar startet rivningsarbeidet på de eksisterende byggene.

Sokkelen blir kombinert parkering og servering, i 1. etasje kommer det en 1 000 kvm stor Bunnpris, og i de resterende etasjene blir det kontorvirksomhet. Bygget ligger i umiddelbar nærhet til NTNU Gløshaugen, og Metrobussen stopper like utenfor.

Dybdahlsgården blir Tryms første BREEAM-sertifiserte næringsbygg, nærmere bestemt BREEAM Excellent. Dette legger føringer for det byggtekniske samt hvordan bygget skal se ut. Det setter også krav til entreprenør under bygging, samt opplæring av brukere i bygget når det står ferdig.

Vi er i dialog med flere spennende leietakere, både når det gjelder kontor og servering, og er sikre på at signaturbygget vil bidra til et løft for hele Lerkendal-området.

KLP er den langsiktige eieren av Dybdahlsgården, og overtar eierskapet etter ferdigstillelse av bygget høsten 2021. Trym Næring vil fullføre sine forpliktelser som byggherre frem til overtagelse, og er tilfredse med å kunne overlate fremtidig eierskap, forvaltning, drift og vedlikehold av Dybdahlsgården til en av Norges største og best ansette utleiere av kontorlokaler.

Oppdaterte bilder fra byggeplass:

Live bilder fra byggeplass

Illustrasjonsfilm:

Kontakt oss
Thor-Håvard Brekke
Daglig leder, Trym Næring AS
+47 47 45 66 57