Lade Allé 84

Vår nye eiendom på den stille siden av Lade Allé med utsyn over fjorden, skal nå utvikles til boligformål.

Fakta

Lade Allé 84 - 7041 Trondheim

Tomteareal: 9,5 dekar

Tomta ligger idyllisk til i østenden av Lade allé med utsikt over Trondheimsfjorden og omkranset av Ladestiens grønnstruktur. Det planlegges ca. 155 nye leiligheter på eiendommen, fordelt over 6 volum. For å skape variasjon legges det opp til varierte høyder på bebyggelsen. Husene skal få grønne skrå tak, noe som sikrer at bebyggelsen glir inn i landskapet. Takformen vil gi ekstraordinære kvaliteter til leilighetene i øverste etasje, med større takhøyde, store vinduer, takterrasser og mulighet for hems over deler av leiligheten.

Husene har et naturlig og organisk formspråk, og bygges med naturlige materialer.  Bebyggelsen organiseres rundt to halvåpne tun og henvender seg til omkringliggende grønnstruktur. Den åpne tunstrukturen gir solfylte, stille og avskjermede felles utearealer. Fra tunene er det direkte adkomst til Ladestiens gangveger.

Husene er nøye plassert i forhold til hverandre – alt for å bidra til å optimalisere sol- og utsiktsforhold fra de ulike leilighetene. Mange leiligheter får utsikt mot fjorden.

Kontakt oss
Diana van der Meer
Prosjektutvikler
+47 92 82 61 33
Andreas Myran Steen
Salgs- og markedssjef
+47 41 60 90 08