Nye leiligheter på populære Valentinlyst

Vi har gleden av å tilby nye og topp moderne leiligheter på populære Valentinlyst. Byggetrinn 1 er allerede tatt i bruk av fornøyde beboere, i byggetrinn 2 er det noen få flotte leiligheter tilgjengelig, mens byggetrinn 3 er lagt ut for salg. Med leiligheter fra 43 til 115 kvm med solrike uteplasser har du mange muligheter til å finne drømmehjemmet ditt på nye Valentinlyst!

Allsidighet er kanskje ordet som aller best oppsummerer Valentinlyst. Her bor du nært det aller meste - Valentinlystsenteret, marka og de ikoniske høyblokkene med de store grøntområdene.
Interessert?
Se prospektet

Fakta

Olav Magnussons veg - 7046 Trondheim

Flere leilighetstyper

Fra 2-roms på 43 m2 til 4-roms på 89 m2

God standard

Parkering og bod i p-kjeller, egen terrasse og heis.

Totalentreprenør

Trym Bygg og Anlegg AS

Trym skal totalt bygge ca. 230 nye leiligheter som vil inngå i Valentinlyst Borettslag. Området kjennetegnes av de eksisterende høyblokkene med de store grøntområdene, av Valentinlyst-senteret med alle servicefasiliteter og nærheten til marka. Prosjektet er delt i fire byggetrinn, hvor byggetrinn 1 er ferdigstilt og nye kjøpere har fått flyttet inn!

Alle leiligheter bygges med Trym-kvalitet. Her leveres vannbåren gulvvarme, romslige balkonger og kvalitetskjøkken med hvitevarer.