Nye leiligheter på populære Valentinlyst

Vi har gleden av å tilby nye og topp moderne leiligheter på populære Valentinlyst. Med leiligheter fra 29 til 139 kvm med solrike uteplasser har du mange muligheter til å finne drømmehjemmet ditt på nye Valentinlyst!

Allsidighet er kanskje ordet som aller best oppsummerer Valentinlyst. Her bor du nært det aller meste - Valentinlystsenteret, marka og de ikoniske høyblokkene med de store grøntområdene.
Interessert?
Se prospektet

Fakta

Olav Magnussons veg - 7046 Trondheim

Flere leilighetstyper

Fra 2-roms på 29 m2 til 4-roms på 139 m2

God standard

Parkering og bod i p-kjeller, egen terrasse og heis.

Totalentreprenør

Trym Bygg og Anlegg AS

Trym skal totalt bygge ca. 230 nye leiligheter som vil inngå i Valentinlyst Borettslag. Området kjennetegnes av de eksisterende høyblokkene med de store grøntområdene, Valentinlystsenteret med alle servicefasiliteter og nærheten til marka. Prosjektet er delt i fire byggetrinn, hvor byggetrinn 1 og 2 er ferdigstilt og nye kjøpere har fått flyttet inn!

Alle leiligheter bygges med Trym-kvalitet. Her leveres vannbåren gulvvarme, romslige balkonger og kvalitetskjøkken med hvitevarer.

På boligjakt, men mangler egenkapital?

Maks100 er et samarbeid mellom Trym og SpareBank 1 SMN som gir boligkjøpere muligheten for inntil 100% finansiering av ny bolig.

Les mer om Maks100 her: På boligjakt – men har for lite egenkapital?

 

Kontakt oss
Terje Steen
Daglig leder, Trym Bolig AS
+47 93 22 55 99
Emma Harborg
Prosjektsjef, Bolig
+47 93 82 51 65