Trym Anlegg

Trym Anlegg AS utfører et bredt spekter av anleggstjenester for private og offentlige byggherrer. Selskapet sysselsetter over 100 kompetente og motiverte ansatte, hvorav de aller fleste har fagbrev. Trym er tilknyttet lærlingeordningen, og Trym Anlegg har for tiden sju dyktige lærlinger i arbeid og skolering.

Trym Anlegg har spesialkompetanse og spesialutstyr som er verdsatt blant oppdragsgivere innen infrastruktur, samferdsel og VA.

Den danske jernbanespesialisten Aarsleff Rail eier 2/3 av Trym Anlegg AS, og Trym eier 1/3. Aarsleff og Trym skal sammen utvikle Trym Anlegg til å bli en betydelig jernbanespesialist i det norske markedet. Besøk gjerne hjemmesiden til Aarsleff Rail.

I følge Åpenhetsloven er Trym Anlegg pålagt å utføre aktsomhetsvurderinger med formål om å identifisere faktiske og mulige negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, og resultatene fra aktsomhetsvurderingene skal offentliggjøres gjennom en årlig redegjørelse. Her kan du lese vår redegjørelse for 2022.

Robert Walnum Skjervstad
Daglig leder, Trym Anlegg AS
+47 41 23 65 68
Eivind Svarva
Leder Anlegg
+47 45 26 51 95
Roar Bardal
Prosjektsjef, Anlegg
+47 90 51 79 80